ORDU / PERŞEMBE - Gazi İlkokulu

May

4-10 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerine Perşembe İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği görevlileri tarafından trafik bir süre iki yönlü durdurulup Trafik Eğitimi verildi.Öğrenciler uygulamalı olarak  okul geçidinde karşıdan karşıya geçti.Daha sonra eğitime sınıfta devam edildi. Öğrencilere yaşamı boyunca kendilerine  rehber edinmeleri amacıyla trafik dedektif kartları dağıtıldı.Ardından öğrencilere hediyeler verilerek eğitim sonlandırıldı.

Nis

Okulumuzda  Perşembe İlçe Sağlık Müdürlüğünün Beslenme Eğitimi Programı kapsamında öğrencilerimize Beslenme Eğitimi semineri düzenlendi. Seminerde öğrencilerimizin ilgi ve dikkatleri oldukça yoğundu. Emeği geçen herkese teşekkkür ederiz.

Nis

Well- being Movement  e Twinning projesi kapsamında öğrenci tanışma webinarı gerçekleşmiştir.

Okulumuzda İngilizce öğretmenimiz Gökçe GÖKTEPE tarafından yürütülen Well-being Movement (İyi Oluş) e Twinning projesi öğrenci tanışma toplantısı gerçekleşmiştir.Toplantıya ortaklarımız olan Romanya, Yunanistan, Polonya, Azerbaycan ve Lübnan ülkeleri de katılmış tüm öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlayıp tanışmıştır.

Öğrencilerimizle etkin  ve başarılı bir proje yürüten  İngilizce öğretmenimiz Gökçe GÖKTEPE ye teşekkkür eder çalışmlarında başarılar dileriz.

Nis

Okulumuzda İngilizce öğretmenimiz Gökçe GÖKTEPE tarafından yürütülen "Well-being Movement"adlı eTwinning projesi kapsamında 4-A sınıfı öğrencilerimiz okul bahçesinde kitap okudular.Ardından kitap okumanın önemiyle ilgili düşüncelerini ve kitap sevgilerini vurgulayan birbirinden güzel kitap ayraçları tasarlayıp, keyifle boyadılar.

May

"Kitaplar Rafta Kalmasın" projesinin tanıtımını yaptık.

Ekm

Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılına "Rhythm of English" adında öğrencilere ingilizceyi şarkılarla ve hareketleriyle öğretmeyi hedefleyen bir E twinning projesi ile başlamıştır.Projeyi İngilizce Öğretmenimiz Gökçe GÖKTEPE YIKICI 3-A sınıfı öğrencileriyle yürütmektedir.Projemiz Şarkılar ve danslar yoluyla çocukların duygusal,bilişsel ve psikomotor gelişimlerine katkı sağlamayı ve  ingilizceyi eğlenerek öğrenmelerini amaçlamaktadır.

Ara

Okulumuz e Twinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Okul Ağı "The Safety Label Community"tarafından verilen,okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili "E-Safety Bronze Label"(Güvenli İnternet Bronz Etiketi)almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gökçe GÖKTEPE YIKICI'nın European Schoolnet platformuna yaptığı başvurusu sonucunda ,okulumuzun güvenli bir internet ağ alt yapısına sahip olduğu görülmüştür.Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulum Temiz Belgesi başvurusu kapsamında gereken incelemeler ve denetim okulumuzda yapılmıştır.

Ekm

1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz gittikleri tiyatro gösterisinde çok eğlendiler.